Als u last krijgt van whiplash na een verkeersongeval is dit niet fijn. De klachten kunnen snel weggaan maar u kunt ze ook levenslang meedragen. Het is per persoon en ongeval verschillend hoe lang u hier last van blijft houden. Om goede en professionele hulp te krijgen na een verkeersongeval is het verstandig een letselschadeadvocaat whiplash in te schakelen. Zij bieden u alle hulp die u nodig heeft. Als u een verkeersongeluk heeft gehad is het belangrijk direct advies te vragen bij een medische deskundige. Als er sprake is van whiplash krijgt u pijnstillers en koelen voor de pijn en de zwelling.

letselschadeadvocaat whiplash

Symptomen van een whiplash

Er zijn een aantal symptomen waaraan u of iemand anders kan herkennen dat er sprake is van whiplash. U heeft bij whiplash stijfheid in de nek, pijn in de nek en moeite met het bewegen van de nek. Daarnaast kunt u hoofdpijn hebben, slaapstoornis, tintelingen in armen en vingers, problemen met concentratie, hoge toon in de oren, rugklachten en duizeligheid. Het wordt erg aangeraden een letselschadeadvocaat whiplash in te schakelen.

Eigen ervaring met whiplash

Na een achteraanrijding door een andere auto kreeg ik direct klachten bij mijn nek. Ik had hele erge pijn en kon mijn nek moeilijk bewegen. Daarnaast kon ik lastig in slaap komen en was ik erg duizelig. Met deze klachten ben ik langs de huisarts gegaan. Hij vertelde mij dat ik last had van whiplash. Met behulp van mijn letselschadeadvocaat whiplash heeft mij erg geholpen! Ik was gelukkig na een paar weken van de klachten af.